Will Smith и жена му разследвани от службата за защита на децата (снимки)

Лосанжелеската служба за защита на децата и семейството са се свързали със звездното семейство, след като се появиха снимки, на които 13-годишната им дъщеря Willow е снимана в леглото с 20-годишния актьор Moises Arias.
 
 
"Разследванието беше официално стартирано миналата седмица и се разглежда много сериозно от службата. Will и Jada Pinkett Smith са оказали пълно съдействие на властите. И макар че, разбира се, не са никак щастливи, че родителските им качества са подложени на подобно проучване и съмнение, се отнасят с разбиране", коментират източници, близки до двойката.
 
 
Смята се, че черно-белите снимки са били заснети през уикенда на фестивала Coachella в Калифорния, което повдига допълнителни въпроси за това какъв контрол - и дали изобщо - е имало върху момичето тогава. "Социалните работници ще говорят по отделно с Willow, а също така и с момчето на снимката", допълва източникът. "Това няма да са само една-две срещи проформа - започнато е разследване и ще отнеме поне месец."
 
42-годишната Jada първоначално беше много гневна, когато в мрежата се посипха коментари, че снимките са "смущаващи". "Вижте какво. Няма нищо сексуално в тези снимки или в самата ситуация. Всички вие просто наслагвате собствените си гнусни педофилски помисли върху тях", беше се разфучала тя. Вероятно обаче е спестила този коментар в лицето на Службата за защита на децата.

Свързани новини

Обсъждат наказанието на Уил Смит

07.04.2022

Уил Смит се извини за шамара

29.03.2022

Jay Z и Will Smith ще правят сериал

27.07.2015

Will Smith се връща към музиката

13.02.2015

[видео] Willow Smith - “Summer Fling”

12.07.2013


flash