Търси в сайта...

Robert Pattinson записва музикален албум?

Предполага се, че актьорът Robert Pattinson работи по създаването на първия си самостоятелен албум.
 
27-годишната звезда в момента се намира в Северна Африка, където снима филма "Кралицата на Пустинята", но отсъствието му от дома съвсем не го спира да записва песни, пише бгнес.
 
Според източници, актьорът използва всяка свободна минута от заснемането на лентата, за да хване китарата си и да създаде нова мелодия. Вероятно Rob ще стартира музикалната си кариера съвсем скоро, а според слуховете звездата вече работи с едни от най-добрите музикални продуценти в Холивуд и просто изчаква ангажиментите му в киното да приключат, за да се съсредоточи изцяло върху музикалната си кариера.
 
"Той обожава актьорството, но истинската му страст е музиката и няма търпение да запише първия си албум. Той винаги е обичал да пее, но когато филмовата му кариера стартира, а малко по-късно и отношенията му с Kristen, все нещо трябваше да остане на заден план", разказва източник пред британския в. "Sun".
 
Според слуховете част от песните, които Robert записал, са посветени на вече бившата му приятелка, актрисата Kristen Stewart.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash