Търси в сайта...

P!nk танцува в кампания за правата на жените

P!nk показа танцувални умения, като засне видео урок по танци в подкрепа на кампания за правата на жените.
 
Певицата и екипът й танцуваха под звуците на песента "Break The Chain", написана за благотворителната организация One Billion Rising for Justice с тениски с логото на кампанията, пише бгнес.
 
"Никога не съм харесвала хората, които обиждат другите. Когато научих за тази организация, как хората се събират по собствена воля и танцуват, използват телата си, за да изразят позицията си срещу несправедливостта срещу жените по света, много се впечатлих. Всички ние еднакво много заслужаваме уважение и лично пространство. Ще се боря за това право за всички нас. Ние правим това на сцената, където изразяваме чувствата си. Тази свобода ме вдъхновява другите да бъдат свободни. Надяваме се, че един всички жени и момичета по земята ще получат уважението и личното пространство, което заслужават", написа звездата относно участието си в кампанията.
 
Организацията One Billion Rising for Justice е основана през 2012, а кампанията за правата на жените има за цел насърчаването на равенството между половете и прекратяването на насилието срещу жените. 

Свързани новини



flash