Tupac Shakur за малко да участва в "Междузвездни войни"

Рапърът Tupac Шакур се явил на прослушване за роля на джедай в "Междузвездни войни: Епизод 1 невидима заплаха", съобщава бгнес.
 
Покойният рапър започна актьорска кариера в последните години на живота си и е можело да получи ролята на мечтите си - джедаят Mace Windu в епизод от на епичната космическа сага. Rick Clifford, който е бил член от екипа на Tupac, разкри, че рапърът му сподели за прослушването.
 
"Tupac разбра, че работя с Brian Austin Green, който беше част от сериала "Бевърли Хилс 90210", и за още няколко филма. Винаги сме си говорили за филми и за неговата кариера в киното. Разказваше ми как трябвало да чете пред George Lucas и неговия екип. Искали той да бъде джедай. Samuel L. Jackson получи ролята му. "Старче, стискай ми палци. Предстоят ми 3 филма. За единия от тях трябва да чета пред George Lucas", каза ми той", споделя Clifford.
 
Няма информация дали Tupac е получил ролята. Снимките на "Невидима заплаха" започнаха през 1997, по-малко от година след убийството на рапъра в Лас Вегас през септември 1996.

Свързани новини

Личните вещи на Madonna все пак на търг

25.04.2018

Писмо на Tupac до Madonna на търг

06.07.2017

Непубликувани музика и записки на Tupac

08.03.2016

Анимираха интервю с Tupac Shakur

05.12.2013


flash