Harry Styles дава £150 000, за да полети в космоса?

Harry Styles е платил £150 000, за да се подреди в списъка на чакащите да полетят с кораба Virgin Galactic на Richard Branson, твърди източник пред metro.co.uk.
 
Изпълнителят е искал да бъде първият сред членовете на One Direction, който ще полети в космоса. "Harry чу за воаяжа преди време, но поради някаква причина интересът му нарастна в последните няколко седмици", цитират източника си от Metro. "Според него това е реалистична идея - макар да има ангажименти с групата, е склонен да пътува или размества програмата си, както и да се наложи".
 
Парите на 19-годишният изпълнител обаче може да се окажат недостатъчно, тъй като за същия рейс наддават Ashton Kutcher, Brad Pitt и Justin Bieber - при това още от миналата година. "За съжаление на Harry се оказа, че само пари не стигат, за да можеш да получиш място със сигурност, особено когато се включваш след всички", добавя източникът. Styles обаче има едно асо в ръкава - шефът си, Simon Cowell. Именно него е помолил да се застъпи и ако може, да му уреди място на кораба. И надеждите му може би имат основание: "Ако някой има връзките и влиянието да го направи, това е Simon", потвърждава източникът.
 
"Harry с удоволствие ще даде и повече - има предостатъчно, просто няма връзките на Simon. А Louis, Zayn, Liam и Niall? "Засега никой от останалите няма кой знае какво желание да прави нещо подобно. Това са си доста пари и те предпочитат да ги дадат за нещо друго. Но се радват за Harry и стискат палци да се получи и да го изберат", допълва източникът.
 
На този етап Styles не е пожелал да коментира дали информацията е вярна.

Свързани новини

Бъбреци тормозят звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън с концерт у нас

14.10.2022

Хари Стайлс пусна ново видео

14.07.2022

Хари Стайлс с нов рекорд

31.05.2022

Излезе новият албум на Хари Стайлс

25.05.2022


flash