Търси в сайта...

1D на премиерата в Лондон: Zayn се сгоди, Liam представи новата си приятелка (галерия)

На 20 август се състоя премиерата на биографичния филм на (и за) One Direction, "This Is Us".
 
 
Освен, че докара до истерия 70 000 фена, които обкръжиха мястото на събитието, тя се превърна и в сцена на много важни новини.
 
Премиерата стана място и за дебюта на новата приятелка на Liam Payne, Sophia Smith. Доскоро той имаше връзка с Danielle Peazer, но се разделиха през май. Sophia е приятелка на Liam от малки - учили са в едно училище. В скорошно интервю той беше потвърдил, че са заедно, но феновете не искаха да повярват и реагираха не особено положително. След като се появи на премиерата със Sophia, истерията стигна апогей и резултира в заплахи със смърт към момичето. Това видимо го вбеси, защото написа в туитър, без да назовава имена "Винаги е тъжно да видиш ужасни неща, насочени към някой, който е важен за теб. Както е казал народът, ако нямаш какво хубаво да кажеш, затваряй си ш******а уста". На следващия ден в туитър дълго трендинг топик беше "Sorry Liam" ("Съжаляваме, Лиам"), но ако човек отвореше туитовете, много малко бяха извинителни за негативните реакции спрямо Sophia - повечето казваха "Съжаляваме, Лиам, но не приемаме София", "смятаме, че е твърде рано", "нямаме й доверие" и "просто не ни се връзвате като двойка".
 
На премиерата получи потвърждение и друга голяма новина в бандата - Zayn Malik е предложил ръката и сърцето си на приятелката си от Little Mix, Perrie Edwards. "Сгодиха се в неделя и беше чудесно", потвърди майка й, Debbie Dufty. "Прекрасно е, защото Zayn е абсолютно страхотен, а Perrie го обича ужасно. Перфектна двойка са - разбират се идеално. Просто страхотно", не крие възторга си Debbiе. 
 
Колежките на Edwards от Little Mix не само не са били изненадани, а и отдавна твърдяха, че това ще се случи. "Perrie първа ще се сгоди от нас", баха казали те в интервю през април. "Zayn изглежда от типа мъже, който ще я помоли скоро да се оженят. Рано е съзрял. А и те вече са като женени - имат си куче и вече се обличат еднакво." И двамата годеници са на по 20 години.
 
Останалите членове на бандата не поднесоха изненади - Harry Styles дойде сам, Niall Horan беше със семейството си, а Louis Tomlinson очаквано дойде ръка за ръка с приятелката си Eleanor Calder.
 
Разгледайте галерията ни, за да видите как е минало събитието - освен момчетата, новосформираната двойка и впечатление за цялостното настроение, ще видите и годежния пръстен на Perrie Edwards.

Свързани новини

Бъбреци тормозят звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън с концерт у нас

14.10.2022

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019

Louis Tomlinson разплака феновете си

11.03.2019


flash