Redman идва ексклузивно в България за Symphonics’Concerts

Само четири дни делят родните меломани от първото издание на Symphonics’Concerts. Сред подгряващите изпълнители  са Freestyle, Tri O Five и Маги Алексиева - Mey.   
 
Не е пропуснато и официално афтър парти за дошлите на 28 юни. След концерта на Jamiroquai меломаните ще могат да продължат с парти настроението в столичния клуб Blender. Сред диджейте, заставащи зад пулта са резидентите Andreaz, Dr. Feelgroove r DJ Ilko (част от Tri O Five) и DJ Desy от Future Shock. Изненадата на вечерта е специалният гост-диджей, пристигащ специално за събитието - хип хоп величието Redman. Рапърът отдавна не крие своя афинитет към музиката на Jay Kay и компания, и пристига в страната ни като фен и официален диджей на партито по случай концерта на британците. От своя страна, фронтменът на Jamiroquai не скри радостта си от предстоящата поява на Redman на родна територия и потвърди присъствие в столичното заведение веднага, щом слезе от сцената на Арена Армеец София. Присъствие на партито ще отчете и британската изпълнителка Jessie J, която ще направи концертния си дебют на родна територия на 29 юни. Входът за събитието е 15 лв.
 
Redman ще бъде и сред една от подгряващите звезди на концерта на ексцентричните фънк британци. По време на участието си на 28 юни феновете в залата ще чуят за първи път съвместната песен на рапъра "Paari” с Бобо и BobyLeon от Symphonix. Събитието ще е първо по рода си, в което световноизвестна звезда пристига в България за премиерата на своя песен с български изпълнител. 
 
Symphonics’Concerts ще стане сцена на още една премиера, в която отново главно действащо лице е Бобо. По време на сета на Freestyle до българският ар енд би изпълнител ще застане македонската сензация Toni Zen. Съвместно с Бобо те ще представят за първи път пред публика колаборацията си "Светът е твой”, записана съвсем наскоро и с амбиция да се превърне в едно от хитовите парчета на лято 2013. 
 
Междувременно към феновете на Jamiroquai е отправено още едно предизвикателство под формата на игра, която ще забърка столичани в търсене на скрити билети за концерта. На 25 юни София ще осъмне с 20 броя диско фънки шапки в стила на Jay Kay. Намерилият печелившата шапка получава билет на топ място за първото шоу на световно известната британска банда в България!
 
А докато феновете търсят тайните шапки с награда, Jamiroquai вече обявиха старта на своята поредица концерти в официалните си профили в социалната мрежа. "Само броени дни делят Jamiroquai от летните им шоута, които стартират в София. Нямаме търпение да ви видим всички!”, написа бандата под снимка във Facebook.  
 
Всички закупени храни и напитки ще се заплащат чрез безконтактни карти, валидни и за двата дни, чиято такса издаване е 2 лв. При плащане и проверка на наличност такси няма да се начисляват, а при напускане на залата всеки клиент ще има възможност да получи в брой заредени по картата, но непохарчени суми.
 
Билетите за концерта на Jamiroquai на 28 юни са от 60 лв. до 120 лв., а тези за концерта на Jessie J на 29 юни са от 70 лв до 130 лв и се разпространяват в мрежата на Tixgate и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.      

Свързани новини

Джеси Джей съобщи най-хубавата новина

10.01.2023

Нова звездна двойка на хоризонта!

31.08.2021

Jessie J се завърна с "I Want Love"

22.06.2021

Jessie J - “Love Will Save The World”

05.09.2018

Jessie J е кралица в новото си видео

25.05.2018


flash