EXIT Bulgaria организира подгряващо парти в София

Nick Cave ще се появи на EXIT Festival, за да покаже завръщането на The Bad Seeds с техния нов албум Push The Sky Away. Изпълнението на Nick с Grinderman на EXIT 2011 беше легендарно и се запечата като едно от най-експлозивните изпълнения на Main Stage. Тази година бандата ще свири както стари парчета от богатата си дискография, така и песни от новия си албум, който вече бе определен от критиците като един от най-добрите за тази година.
 
Но това не е всичко - EXIT добавя още нови имена в програмата си. Този път обаче става въпрос за официалното пре-парти в София. Тъй като до фестивала остава повече от месец, нетърпеливата българска публика ще има възможност да подгрее с хубава музика, топли усмивки и много танци и всичко това съвсем във фестивален стил – под открито небе! 
 
Партито ще бъде в "Маймунарника” в Борисова градина на 15 юни. Началото ще поставят FeeL & Wosh MC, започвайки точно в 21:00ч. И двамата се радват на успешни солови кариери, резултат от своя талант и здрав труд. Познати са на българската публика и с общия си проект The Top Stoppers (в колаборация с още двама изпълнители). След тях щафетата поемат SAVA и Bruhu, които се асоциират с едни от най-успешните партита и с богатото си разнообразие от музика, способна да разтунцува всеки. Ще чуем още Kenobi и Panega (Гръм и Бяс), отговорни за стотици партита на територията на цялата страна. Там ще са и Smartech, Presize и Phirah - през 2010 страстта към по-тежкия звук ги обединява под името Future Sounds of Sofia. 
 
EXIT R:Evolution 2013 е петдневен фестивал от 10 до 14 юли, включващ имена от световната музикална сцена като David Guetta, Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Chase & Status DJ set & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT и Seth Troxler. Локацията на фестивала е уникалната средновековна крепост Петроварадин в близост до р. Дунав и гр. Нови Сад. Фестивалът съдържа 20 сцени и над 600 изпълнители. 

Свързани новини

Още големи имена на фестивала

13.02.2023

EXIT празнува 22-ри рожден ден

30.06.2022

EXIT Festival с финален състав

24.06.2022

Иги Азалия и Masked Wolf на EXIT 2022

16.06.2022

Ofenbach и Disciples на EXIT 2022!

03.06.2022


flash