Надежда, Станислава, Невена и Петър отпаднаха от „Гласът на България”

Надежда Димитрова, Станислава Семова, Невена Димитрова и Петър Рангелов отпаднаха от „Гласът на България”

Битката за „Гласът на България” става все по-оспорвана. След петия концерт на живо и елиминациите, които зрителите на bTV видяха снощи от 21:00 ч., от музикалното шоу отпаднаха осминафиналистите Надежда Димитрова, Станислава Семова, Невена Димитрова и Петър Рангелов. Прекрасните им изпълнения и невероятен талант направиха избора на треньорите изключително труден, но както във всяко състезание, победителят, който ще грабне титлата „Гласът на България” и специалната награда от bTV - обучение в най-престижната музикална образователна институция - Музикалният колеж  Бъркли в Бостън, ще бъде само един.

Любимците на публиката, събрали най-голям зрителски вот след концерта в понеделник, са Мирослав Цанков от отбора на Данчо Караджов, Ивайло Донков от отбора на Миро, Васил Чергов от отбора на Вики и Цветелин Николов от отбора на Преслава.

Подготовката за четвъртфинала започна и участниците ще поднесат много приятни изненади на зрителите и феновете на „Гласът на България” в залата. Какви ще бъдат те и кои известни световни изпълнители ще подкрепят талантливите певци ще стане ясно съвсем скоро.

Епизодите до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на „Гласът на България”. Почитателите на на шоуто ще могат да общуват свободно със своите любимци чрез Facebook и Twitter, за да ги подкрепят и окуражават по пътя към големия финал.  

Ексклузивни интервюта и новини от шоуто очаквайте всяка сряда на живо в ефира на Радио Fresh! в шоуто на Цвети.

„Гласът на България”  се излъчва на voyo.bg паралелно с телевизионния ефир и епизодите са достъпни по всяко време след излъчването им.
 



flash