Търси в сайта...

Враждата между One Direction и The Wanted ескалира

Враждата между One Direction и The Wanted стигна нови висини в края на миналата седмица, след като членовете й си размениха злостни забележки в туитър. Двете поп бой банди доскоро бяха в състояние на "дружелюбни заяждания", но нещата се влошиха, след като Louis Tomlinson от One Direction отправи твърде остра закачка към The Wanted по време на концерт в Лондон.
 
Tom Parker явно е приел забележката лично, защото му отговори публично "Та ти говориш за нас на собствените си концерти. Толкова ли си разстроен, че не влезе в тази група?", на което Тomlinson отговори "Пич, и двамата знаем, че не бих си губил времето да се явявам на прослушване в твоята група. Позата ти на лошо момче ме забавлява."
 
По-късно Parker публикува клип с първото прослушване на Tomlinson в The X Factor, добавяйки саркастичния коментар "добра работа", което накара Louis да мине към лични нападки с "Мисля, че ти вероятно си най-големият скапняк в Twitter... P.S. Наслаждавай се на ефекта от думите си в пресата..." Tom Parker не остана длъжен и също удари под кръста с "Ще се забавлявам на ефекта в пресата още повече, когато ти самият решиш, че е време да останеш на чисто", добавяйки хаштаговете "нарния" и "нещатасеоправят". Всичко това е препратка към слуховете за хомосексуалната ориентация на Тomlinson, които не стихват, въпреки, че си има стабилна приятелка.
 
Liam Payne също не остана длъжен и се намеси с "Tom, да поговорим за пеенето ти... писъците ти неизменно пробиват тъпанчетата ми с всяка нота", а Tomlinson добави "Чувам, че още подмокря леглото нощем."
 
При тази ситуация Jay McGuiness от The Wanted явно реши, че всички граници са преминати и опита да приключи нещата, с думите "Скъпи Louis Tomlinson, моля те да спреш да говориш за нас на концертите си - ние със сигурност не сме казваме вече и дума за вас и определено вече е време да оставим времето да погребе всичко това. Твоят пасивно-агресивен стил на говорене ме кара да трепвам, засрамен заради теб, всеки път... Иска ми се или да имаше смелостта да говориш направо, както някои от колегите си, или класата да си мълчиш, като повечето от тях. Не съм сигурен какво се е случило, откакто ви видяхме в The X Factor, но си свършил великолепно работата по превръщането си в един от най-надценените, арогантни и да не споменавам - неискрени хора, които съм срещал. За шокиращата ти липса на талант прошка може да бъде получена само при наличието на много скромност и необвързващи приятелства в групата ви. Louis, не измервай цената си с това колко последователи имаш в туитър или колко пари имаш в банката, защото тези неща са преходни и когато си отидат, може да се почувстваш без никаква стойност."
 
Tomlinson все пак се опита да направи така, че последната дума да е негова: "Забавно е, че когато сме лице в лице, се държиш като малко момиченце. Това ще е чудесна глава в следващата ти книга. Трябва да си бил изключителен ученик. Никога не забаравяйте, че вие започнахе това, момчета. Лека нощ, стари приятелю."

Свързани новини

Бъбреци тормозят звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън с концерт у нас

14.10.2022

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019

Louis Tomlinson разплака феновете си

11.03.2019


flash