Спайс Гърлс се събраха за премиерата на мюзикъла

Спайс Гърлс се събраха в Лондон за световната премиера на мюзикъл, в който звучат техни хитове.

Всички пет момичета присъстваха на представянето на мюзикъла Viva Forever!, в който са включени хитове като Wannabe и Stop. Сценарият му е написан от Дженифър Сандърс и той разказва историята на момичешка група, която преследва славата в телевизионно риалити.


След края на мюзикъла момичетата се качиха на сцената, откъдето Мел Си благодари на чудесния актьорски състав. "Мисля, че те са свършили доста добра работа", заяви певицата. Въпреки че Малани Чизхолм, Мелани Браун, Ема Бънтън, Виктория Бекъм и Гери Халиуел не са герои във "Viva Forever", сценарият, който разказва за четири приятелки, търсещи славата, отразява тяхната история

.
Групата постигна световна слава след излизането на песента Wannabe през 1996 г., но след две години Халиуел напусна заради различия с останалите момичета. След това петте се събраха отново и дори направиха турне през 2007 г. Гери призна, че мюзикълът е предизвикал много чувства у нея. "Малко ми се доплака", сподели тя.

Виктория Бекъм, която изгледа мюзикъла със съпруга си Дейвид и тримата си сина, благодари на Сандърс за сценария и отдаде почит на семейството си. "Обичам ви всички", заяви Виктория, след което се обърна към колежките си от групата: "Браво, момичета".

Пред Би Би Си Чисхолм заяви, че успехът на Спайс Гърлс има просто обяснение. "Ние бяхме честни и говорехме от сърцата си. Обичахме да работим заедно и да пишем музика заедно и е истинско щастие, че хората се идентифицираха с нас", заяви тя.


Свързани новини

Бивша "спайска" издава нов албум

08.09.2015

"Спайс гърлс" се стягат за коледно парти

19.12.2012

Spice Girls може да се съберат отново

17.09.2012

Виктория изгубила духа на „Спайс Гърлс”

24.07.2012

Spice Girls няма да се събират

20.02.2012


flash