Джоузеф Гордън-Левит е новият Батман

Актьорът Джоузеф Гордън-Левит вероятно ще се превъплъти в образа на Батман в новия проект на гиганта Уорнър Брос.

Ръководството на студиото през юли обяви, че планира да събере Черния кръстоносец, Супермен, Жената-чудо и Зеления фенер във филма "Лигата на справедливостта", който ще бъде базиран на едноименната комикс поредица. Предполага се, че продукцията ще излезе по кината през 2015 г., когато конкурентната Марвел ще изкара "Отмъстителите II".
Според източници на ХитФикс, Гордън-Левин е "абсолютно сигурен за "Лигата на справедливостта", където ще бъде новият Батман". Съществуват и спекулации, че звездата ще нахлузи костюма на Крисчън Бейл още през идната година, когато на големия екран дебютира "Човек от стомана" с участието на Хенри Кевил.

В тазгодишния "Черният рицар: Възраждане" Гордън-Левит изигра младия полицай Джон Блейк. В края на лентата той влезе в пещерата на Батман и на практика стана продължител на неговото дело след оттеглянето и "смъртта" на Брус Уейн.
 

Информацията обаче все още не е потвърдена. "Лигата на справедливостта" към момента няма режисьор, нито снимачен екип. Единствено Уил Бийл потвърди, че се съгласил да напише сценария. За последно Бийл работи по "Гангстерски отдел" с участието на Райън Гослинг и Шон Пен. През идната година ще излезе още един филм, в който сценаристът има пръст – продължението на легендарния "Смъртоносно оръжие". 


Свързани новини

В кината от днес

08.02.2013

Дисни пуска филми за Междузвездни войни

06.02.2013

Де Ниро остави отпечатъци на Алеята ...

05.02.2013

"Антураж" излиза по кината догодина

05.02.2013

Skyfall е филм на годината на ...

05.02.2013


flash