Румънеца и Енчев в петзвезден международен проект

След като през изминалото лято Румънеца и Енчев изпяха един от най-успешните си сингли "Пак на море", със специалното участие на Turbo B от SNAP!, сега момчетата от най-популярното хип хоп дуо в България са готови с новия си проект, в който обединяват усилия с три международни звезди.

От днес в ефира на българските радиостанции е песента  "Miss You", колаборация на артистите с емблематичните рапъри Coolio и Goast и един от най-популярните световни солови изпълнители през 90-те – Haddaway.  "Miss You" e парче, което разказва за емоциите, които съпътстват края на една голяма любов и към момента е най-мащабния проект в цялата петнадесет годишна кариера на дуото.

Записите на този сингъл са отнели на Румънеца и Енчев почти две години, като са преминали през звукозаписни сесии в САЩ, Румъния и България. Идеята за съвместно парче с Haddaway датирала още от 2009г., след като професионалните им взаимоотношения са се превърнали в приятелство.

"Миналата година по време на записите на припева на Haddaway в Румъния, в същото студио се оказаха Coolio и Goast. Като чуха проекта те казаха “Това е хит и ние искаме да участваме в него”, като по този начин  в рамките на половин час в песента ни се появи световния музикален елит от 90-те.  Така след почти две години съвместна работа с едни от най-яките пичове в световния музикален бизнес, вече сме готови със сингъла и се надяваме да се хареса на всички наши фенове,” споделя Енчев относно творческия процес по създаването на "Miss You".

В момента се прави и видеото към "Miss You". То ще включва няколко различни точки на света – Лас Вегас, Дубай, Букурещ и София.


Свързани новини

Лео Ди Каприо плати $ 200 000 за среща

15.01.2013

Номинираните за Brit Awards 2013

11.01.2013

Katy Perry и „Игрите на глада” са ...

10.01.2013

Новият албум на M.I.A. бил отложен...

08.01.2013

Пребиха Наоми Кембъл в Париж

04.01.2013


flash