Ники и Кристина напуснаха къщата на ВИП Брадър

Ники Мартинов и Кристина Патрашкова напуснаха тази вечер къщата на ВИП Брадър след оспорвано гласуване на живо от ефира на Нова телевизия. Четиримата номинирани: Кристина, Фънки, Николай и Багата се изправиха един срещу друг в оспорвана битка под формата на предизборна кампания.

Те влязоха в ролите на реални политици - Криси бе Кристина Кунева и досущ приличаше на нея, Багата бе Благой Борисов и обръщението му към гласоподавателите бе съвсем в стилистиката на премиера, Николай трябваше да се превъплати в ролята на Волен Сидеров. Единственият, който "избяга" от образа на "поверения" му политик, бе Фънки. Той трябваше да бъде Димитър Станишев, но вместо това, излезе на сцената и обяви, че "България трябва да се закрие, а народът трябва да получава безплатно марихуана".


Номинираните дори бяха подготвили обръщения и агитационни клипове. Кампанията се проведе и в Къщата, пред съквартирантите. Багата спечели гласовете на съквартирантите си, но последната дума бе на зрителите.

В залата бе и приятелката на Багата - Любина, която обяви, че не е вярно, че тя и Благой очакват бебе, но си пожела това да се случи скоро.

Тази вечер в Къщата влязоха и тризначките Вяра, Надежда и Любов. Сестрите ще бъдат специални гости в шоуто и останалите съквартиранти няма да имат право да ги номинират за изгонване. Те няма да се състезават и за голямата награда.

За тях състезанието започва след 20 ноември, когато всъщност свършва изданието с известни личности и веднага започва нов сезон на "Биг Брадър". В къщата мебелите остават същите. Там ще живеят само хора, които вече са участвали в предишни сезони на риалитито по Нова тв. Този сезон ще продължи месец и финалът му ще е преди Коледа.


Свързани новини

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Съквартирантите казват "Да"

29.11.2012

Нов съквартирант в Къщата

29.11.2012

Война между съквартирантите в Къщата

28.11.2012

Майката на Панайот влиза в Къщата

26.11.2012


flash