Търси в сайта...

Бритни си обръснала главата заради наркотици

Всички попфенове помнят онзи критичен момент през 2007 г., в който идолката на поколения меломани Бритни Спиърс си обръсна косата, по време на престоя си за една вечер в рехабилитационна клиника. За причина за крайното поведение на звездата тогава се смяташе раздялата й с втория й съпруг Кевин Федърлайн, с когото имат две деца и загубата на леля й, която почива от рак.

В своята страница след случилото се Бритни посочи, че алкохолът и депресията са я тласнали към необмислените й действия и е "достигнала дъното".

Сега обаче адвокатът на бившия мениджър на певицата Сам Лъфти – Джоузеф Шлемър, издава, че причината за странното поведение на Бритни били наркотиците.

Изпълнителката на Oops, I did it again прекалявала с амфетамините, по неговите думи. Пред интернет таблоида TMZ, Шлемър издава още, че Бритни била притеснена от факта, че ако се съдиите ще изискат ДНК проба от косата й.

Суперзвездата била запозната с факта, че следи от употребата на наркотици остават с години в косъма и изпаднала в параноя от това. Тази "тайна" била грижовно пазена от семейство Спиърс, по думите на адвоката.


Свързани новини

Britney Spears представи 'Work Bitch'

13.09.2013

Бритни Спиърс се мести в Лас Вегас

06.02.2013

Спиърс иска увеличение на заплатата ...

15.01.2013

Бритни върна годежен пръстен за $90 000

14.01.2013

Бритни е най-високоплатената певица

13.12.2012


flash