Иван Ласкин и Люси Дяковска са новите съквартиранти

Иван Ласкин и Люси Дяковска са новите съквартиранти, които прекрачиха прага на Къщата в специално издание на живо.

“В момента, в който изляза на сцената, се чувствам като най-големия човек на света, макар че съм само 1.60”, разказа Люси. Изпълнителката заяви, че влиза в Къщата, за да играе една изключително интересна игра. Известна е, като червенокосата Люси от No Аngels.

“Искам да бъда добър пример за младите хора, защото мисля, че съм човек, който може да даде добър пример. Не влизам, защото ми е скучно, а за да стана още по-добър човек и разбира се, за да победя”, признава Люси преди да прекрачи прага на Къщата.

Другият нов съквартирант е Иван Ласкин. Той е актьор в театър “Българска Армия”, ловец и партньор на Александра Сърчаджиева. Разбира, че е известен след първата серия на “Васко да Гама от село Рупча“.

Твърди, че никога не се е стремил да бъде известен и да попада в светлината на прожекторите и не е суетен на тема слава. “По принцип съм благ човек и чета много книги. Не съм човек, който е лош и агресивен – просто така изглеждам в очите на хората, които не могат да ме надговорят.”, коментира Иван, който противно на имиджа си, се смята за позитивен човек.

За своя патрньор в живота, водещата на VIP Brother Александра Сърчаджиева, твърди, че е човек, който не може да чисти, не може да готви, но освен това е й човекът, който го обича и се грижи се за него. “Обожавам я и влизам в Къщата, защото изпитвам бедстваща нужда да съм на най-малко 40 метра от нея”, обясни решението си да влезе в VIP Brother известният актьор. Освен за да е близо до Алекс, Иван влиза в шоуто и защото смята, че това е безплатен начин на кажеш на народа какъв е.

Соня бе първият изгонен съквартирант от къщата на "ВИП Брадър". Заедно с нея, номинирани за изгонване бяха певецът Орлин Павлов и водещият на "Риск печели, риск губи" Къци Вапцаров. Всеки един от тях се пребори с редица изпитания, за да спечели симпатиите на зрителите. Орлин призова хората да гласуват по съвест. От своя страна Къци заяви, че е искал да покаже себе си като нормален човек.

Орлин отпадна първи от битката за оставане, тъй като събра най-много гласове в своя полза. Останалите двама - Соня и Къци се състезаваха до край, само че Къци пребори своята съквартирантка в последния момент.


Свързани новини

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Съквартирантите казват "Да"

29.11.2012

Нов съквартирант в Къщата

29.11.2012

Война между съквартирантите в Къщата

28.11.2012

Майката на Панайот влиза в Къщата

26.11.2012


flash