Майката на Златка била учителка... по география

Майката на Черната Златка се оказа учителка. По-интересното е обаче, че дамата преподава точно по предмета, по който реши да поразпита дъщеря й Big Brother. Маргарита Червенкова преподава родинознание на учениците в началното училище, пише inews.bg.

Тя коментира събитието, донесло на щерка й национална слава по следния начин:

"От самото начало бях против това дъщеря ми да влиза във VIP Brother. Отдавна свикнахме с нещата, които се пишат по нейн адрес. Вестници дори не чета. Последната изцепка бе, че е била с Бербатов. Ами не е така. Цяло лято е с мен. Имаме магазин в Каваци. Сигурна съм, че продуцентите от Брадъра са си я нарочили и всичко е плод на добра манипулация. Защо й дадоха подобна мисия?

Вземете за пример тази на Бони. Много е лесно да плуваш в свои води. Тя е артистична натура и не й бе проблем да се справи. Географията не е сред силните страни на Златка.

Изключвам грешката й да не е от добра подготовка или от незнание. Самата аз, която съм начален учител и специализацията ми е по родинознание, мога да допусна подобна грешка. Географията не е силата ми, но пък ме влече българския език."

По думите на Червенкова дипломата й по финанси от Български свободен университет била истинска.


Свързани новини

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Съквартирантите казват "Да"

29.11.2012

Нов съквартирант в Къщата

29.11.2012

Война между съквартирантите в Къщата

28.11.2012

Майката на Панайот влиза в Къщата

26.11.2012


flash