Новият албум на Крис Браун се появи в Лондон с предупредителен етикет "Този мъж бие жени"

Fortune, новият албум на американския рапър Крис Браун, се появи в магазин в Лондон с предупредителен етикет "Внимание: не купувайте този албум! Този мъж бие жени", пише сп. "Ню мюзикал експрес", цитирано от Dnevnik.bg

Засега не е известно кой е сложил етикетите върху дисковете, като управителите на магазина, който е от веригата на HMV, категорично отричат това да е направено от техен служител.
 
Подобни надписи, припомнящи побоя, който той нанесе на певицата и бивша приятелка Риана, се появиха и върху плакати за негови концерти преди месец. През 2009 г. конфликт с Риана завършва с удари, заради които се налага тя да влезе в болница. Впоследствие той се признава за виновен и е осъден на общественополезен труд и посещение на терапевтичен курс. През същата година той е арестуван за отправяне на заплахи, а през миналата година той чупи прозорец в гримьорната си след изпълнение в телевизионно шоу, на което му е зададен въпрос за Риана. Този февруари той беше разследван за кражба на мобилен телефон.

Въпреки че по време на делото песните на Крис Браун са свалени от радиоефира и всички рекламни партньорства са прекъснати, след утихването на скандала кариерата му отново набира скорост. Новият му албум достигна номер 1 в класациите на пет страни, включително САЩ, Великобритания и Австралия.
 
Въпреки случилото се той остава близък с Риана, като в скорошно интервю певицата съобщи, че има все още чувства към него – признание, което беше последвано от смесени реакции, включително от асоциации за правата на жените. Наскоро бяха провокирани и дискусии около татуировка на Крис Браун, приличаща на пребито женско лице – догадки, които бяха отречени от изпълнителя.

Свързани новини

Крис Браун с най-добър албум в UK

09.07.2012

Милион $ за Дрейк и Крис Браубн

26.06.2012

Крис Браун и Дрейк се сдърпаха

15.06.2012


flash