Търси в сайта...

Taylor Swift работи по нов албум

R.E.D. ще излезе на пазара и в iTunes България през октомври.

Новината беше съобщена лично от сладураната по време на онлайн чат с феновете й в интернет.  Албумът ще носи заглавието Red  („Червено”) и ще излезе на 22-ри октомври тази година. Вече е ясно как ще изглежда обложката към новия запис, защото Taylor побърза да я сподели в социалните мрежи.

Red е вдъхновен изцяло от лични преживявания на американската звезда и ще включва общо 16 песни, без бонус записите. Почитателите на русокосата чаровница ще бъдат приятно изненадани от различни колаборации! Една от тях тя обаче не се стърпя да запази в тайна и издаде – тази с нашумелия изпълнител Ed Sheeran.За да задоволим любопитството ви защо Taylor е избрало точно това име на новия си албум – ето нейния отговор:

Избрах името, защото написах песен с това име. Мислех си какво означават за мен всички различни емоции, от които е вдъхновен албума. През последните 2 години преживях странни взаимоотношения – връзки пропити с любов, омраза, завист, сконфузност.. Мнението ми е, че всички тези чувства са „червени”, просто нямат друга класификация, категорична е красавицата.

Последния албум на Taylor Swift, Speak Now, беше издаден през 2010-та. До днес записът е с продадени повече от 6 милиона копия. Съвсем наскоро младата звезда разби нов световен рекорд като стана изпълнителката с най-много продадени дигитални копия на сингъл (над 630,000). Постижението е за последния й хитов сингъл – „We Are Never Ever Getting Back Together”, който също ще бъде включен в RED.


Свързани новини

Taylor Swift ожъна наградите на MTV

31.08.2015

Джей Ло прави дует с Тейлър Суифт

10.09.2013

Тейлър Суифт, Бийбър и Риана в Гинес

09.09.2013

Видео от снимките на на Taylor Swift

07.02.2013

Суифт планирала почивка за бившия си

16.01.2013


flash