Вихра аут от „Споделено с...“

Вихра Петрова, екс-изгората на продуцента Иван Христов, или както всички вече я наричат "отчаяната съпруга", вече няма да води "Споделено с...”, пише inews.bg

Това обяви самата тя на фен страницата на телевизионното предаване във Facebook. Вихра обяснява, че остава водеща до 21 септември, а нейна заместнчка най-вероятно ще бъде певицата Кали. Ето какво пише Вихра:

"Скъпи приятели, питате ме кога ще стартира новият сезон на "Споделено с Вихра”. На 10 септември започва излъчването на новите издания, които вече са записани. За съжаление ще бъдем заедно само до 21-ви септември, защото продуцентите ще работят с нова водеща.

За моя заместничка се спряга името на поп фолк певицата Кали. С мен си тръгва главният редактор на предаването Жоро Игнатов, както и целият редакторски екип, който правеше и "Споделено с Камелия”.

По обясними причини няма да мога да ви благодаря от малкия екран, затова ще го направя оттук. От сърце ви благодаря за доверието, споделянето и подкрепата! Благодарение на вас рейтингът на предаването дори на изданията, които се излъчват на повторение през летните месеци, е близо два пъти по-висок от този на телевизията като цяло! Надявам се скоро отново да се срещнем в ефира на друга телевизия."


Свързани новини

Deep Zone с ново видео

16.01.2013

Дупето на Ивет Лалова...

16.01.2013

"Шестият ден"

15.01.2013

Първите български хип-хоп награди

11.01.2013

Свищовски Gangam Style

11.01.2013


flash