Роби Уилямс се връща във Великобритания

Британската поп звезда Роби Уилямс е развълнуван от идеята да се установи във Великобритания заедно със съпругата си.

Певецът замина за Америка през 2004 г., но неотдавна уреди съпругата му Айда Фийлд, която е бременна в 33-та седмица, да се върне с частния му самолет, за да може дъщеря му да се роди във Великобритания. Сега Роби планира да се установи постоянно на Острова заедно със семейството си.

"Роби винаги е планирал бебето му да се роди във Великобритания, това наистина е важно за него. Той се премести в САЩ, за да се наслаждава на начина на живот в страна, на анонимността и климата, но сърцето му принадлежи на Великобритания. Той иска родителите му да са наоколо в първите месеци след раждането на внучето им и няма търпение да се наслади на семейна Коледа", разкри запознат източник пред в. "Дейли Мирър".

33-годишната американска актриса Айда Фийлд също ще доведе майка си на Острова. Първоначално звездната двойка ще живее под наем, докато намери постоянно жилище във Великобритания. Роби решил да се върне в родината си, след като се събра с бившата си група "Тейк Дат", в която направи турне в страната.

"Турнето с "Тейк Дат" и реакциите на почитателите го накараха да изпита глад за нови концерти. В момента той е като дете в магазин за играчки. Очаква го една от най-вълнуващите години в живота му и няма търпение да я изживее", допълва източникът.

В момента Уилямс записва нов албум и беше забелязан в Лондон вчера да снима видео за една от песните в него.


Свързани новини

Robbie Williams обяви нов албум

12.09.2013

Robbie Williams пуска нов сингъл

31.01.2013

Роби Уилямс тръгва на турне

27.11.2012

Роби Уилямс номер едно в UK

12.11.2012

Роби запали коледните светлини в Лондон

07.11.2012


flash