Solar води куп звезди от електронната сцена на Spirit of Burgas

След невероятните мега спектакли на David Guetta и Tiesto на стадиона в Несебър миналия уикенд, Solar Summer Festival ще предложи още 3 музикални изкушения на феновете на електронната музика, но този път в рамките на SPIRIT of Burgas.

За първи път тази година двата фестивала ще си партнират, като Solar ще има собствена сцена - Solar Dance Arena, към която ще има и отделен вход.

На 3-ти август зад пулта на Solar Dance Arena ще застане транс иконата Armin van Buuren - на снимката горе. Той е сред диджеите, които веднъж докоснали се до родната публика се превръщат в истински глобални посланици на страната ни. Още първото си гостуване на Solar Summer Festival през 2010 г., Armin обяви за най-доброто си парти за годината, а кадри от миналогодишната му визита у нас бяха включени във видеото на пилотния му сингъл "Orbion” .

На 4-ти август, Solar Dance Arena ще събере двамата любими хаус диджеи на българската публика Mark Knight и Fedde Le Grand - на снимките. Всяка тяхна самостоятелна изява у нас задължително се определя като легендарна, но в тандем парти настроението, което създават е трудно за описание.

Последната вечер на Spirit of Burgas, 5 август, е  запазена за техно магнатите Richie Hawtin и Dubfire. Като тандем зад пулта, двамата техно артисти са желани гости на най-големите световни фестивали, а благодарение на Solar, българската публика ще може да види за първи път общото им шоу. Освен като основател на един от най-влиятелните музикални лейбъли – Minus, Richie Hawtin е известен и с любовта си към японската кухня. Наскоро той сподели, че мечтата му е да отвори свой саке бар в Берлин. Дори последната му парти концепция Enter, която цяло лято ще се случва всеки четвъртък в клуб №1 в света – Space Ibiza, има специален бар, на който цяла нощ се предлагат японски вкусотии. Затова и организаторите на Solar Dance Arena са организирали специално японско меню, включващо различни видове суши и саке.

Richie Hawtin

За това, че  Solar превърна България в една от най-значимите парти дестинации по света говори и факта, че за последните два дни на Solar Dance Arena у нас пристига екип от най-влиятелната телевизия в света за електронна музика - DanceTrippin. Те ще заснемат  видео материали от изпълненията на Mark Knight, Fedde Le Grand, Richie Hawtin и Dubfire. Видеата ще бъдат излъчени както в телевизионния им канал, който покрива Европа и Африка, така и на сайта им, който месечно се посещава от над 500 000 души по света.

Билети за Solar Dance Arena могат да бъдат закупени от мрежата на eventim.bg, както и на място на събитието.
 


Свързани новини

Robbie Williams ни избрал заради плажа

07.07.2015

Мастило и Hayes & Y ще открият SPIRIT-a

29.06.2015

Robbie Williams на Spirit of Burgas 2015

17.03.2015

С Busta Rhymes започва SPIRIT of Burgas

03.08.2012

Един ден до SPIRIT of Burgas 2012

02.08.2012


flash