Стелияна Христова представи ново денс парче

Новият сингъл на Стелияна Христова - Стели е озаглавен "Втори опит” и представя младата звезда в нова музикална светлина.

За първи път българските зрители ще я видят като разкрепостена млада дама, която не се страхува да рискува в любовта! Освен със закачлив текст, "Втори опит” грабва с горещо денс звучене.
"Доволна съм, че експериментирам с ново звучене. Мисля, че това е стил, който много ми подхожда и вярвам,че ще се хареса на много хора на моята възраст. По-голямата част от следващите ми нови песни ще  бъдат с подобно звучене – по-бързи, ритмични и жизнерадостни. Мисля, че ще успея да изненадам публиката – едва ли някой е очаквал нещо подобно от мен!”.

Автори на песента са един от най-успешните британски продуценти – Si Hulbert (One Direction, Sugababes, Professor Green, Lemar, Ed Sheeran, Gabriellа Cilmi, Ceelo Green, Flo Rida, Light Bulb Thieves, Bob Sinclar, Mutya Buena) и холандският продуцент и изпълнител Allan Eshuijs (Cascada, Yvonne Catterfeld, Ch!pz, Sandy Molling). Автор на българския текст е Лора Димитрова, а по аранжимента са работили подгласничката на Стели в "Гласът на България” Невена Колева и творческият й партньор Велизар Ангелов (a.k.a Apo&Nevena).

Песента ще бъде издадена също и на английски език за да може да представи Стели и на Европейската музикална сцена.
В близките дни предстои и пускането на видеоклип към "Втори Опит”, като Стели и тук залага на международен екип от доказани професионалисти, които заснеха и монтираха видеото в чужбина.

Днес Стели, първият български изпълнител продуциран от музикалния гигант Universal Music работи активно по дебютния си албум, който се очаква да излезе през септември. 

Припомняме ви, че Стелияна Христова набра популярност, спечелвайки  музикалния формат "Гласът на България”.


Свързани новини

Deep Zone с ново видео

16.01.2013

Дупето на Ивет Лалова...

16.01.2013

"Шестият ден"

15.01.2013

Първите български хип-хоп награди

11.01.2013

Свищовски Gangam Style

11.01.2013


flash