Kristo и Spens се присъединяват към BG Hip Hop U.N.I.T.I.Y.

Грандиозно шоу и топ български хитове обещава първият фестивален ден на най-горещия музикален фестивал SPIRIT of Burgas 2012.

Към вече обявените артисти от крюто BG HIP HOP U.N.I.T.I.Y. – Bobo & The Gang, 100 КИЛА, Лора Караджова и Alex P, на главната сцена ще се присъединят Kristo и Spens, за да изпълнят едни от най-горещите парчета на лятото, съобщиха организаторите.

На 3 август, в деня на откриването на SPIRIT of Burgas 2012, като специален гост ще се качи и Рафи. Той ще представи своето шоу Old School Project, в което събира две от най-популярните хип-хоп денс формации в страната, Forsite Crew и New Hope Crew, за един пърформънс, включващ ефектни танци и микс от най-любимите неостаряващи R&B, Funk, Soul и Hip Hop парчета, както и новите музикални хитове.

Билетите на префенциални цени са в продажба до 1 август. От 1 юли започна продажбата на билети през мрежата на EasyPay и ePay.bg, както и продажбата на билети за къмпинга на SPIRIT of Burgas. От 9 юли пък стартира продажбата на ISIC и DSK Direct билетите, които дават 20% отстъпка от цената на вход. ISIC билетите ще се продават в офисите на USIT Colors, както и на: www.isic.bg Количеството на билетите с отстъпка е ограничено и цените ще важат до изчерпване на количествата. Намалението е само за 3-дневни билети. Билетите са в продажба в мрежата на www.Eventim.bg


Свързани новини

Зуека в новия клип на Криско "Наздраве"

19.01.2016

Криско - “Нашият живот”

26.10.2015

Сантра с нова песен с Криско

08.04.2015

"Видимо доволни” обра 359 Hip-hop Awards

06.02.2015

Криско на живо в студиото на Fresh!

18.11.2014


flash