Застраховаха за 10 млн. евро концерт на Стинг в Москва

Британският певец Стинг ще изнесе концерт в Москва, на който ще зарадва руските си фенове с всичките си големи хитове, написани през последните 25 години. Концертът ще е в столичния спортен комплекс "Олимпийски", който е с капацитет до 25 хиляди зрители, предава inews.bg

Напоследък Стинг посещава доста често руската столица, като изнася концерт най-малко веднъж годишно. Но това не пречи интересът към него да продължава. Според организаторите на турнето  интересът е огромен и билетите за шоуто са изчерпани.

Освен това концертът е застрахован за колосалната сума от 10 милиона евро. Шоуто е застраховано от "Росгострах", като застраховката е при евентуална отмяна на концерта и гражданската отговорност на компанията-организатор на турнето.

Феновете на Стинг ще могат да чуят най-големите му хитове, както и такива от репертоара на групата "The Police".

За 25 години Стинг е продал около 100 милиона копия от своите албуми, има десет награди "Грами", една "Златен глобус", "Еми" и е номиниран три пъти за "Оскар".

Руските медии разкрива и каква е тайната на неговия успех. Тя е проста, пишат те - Стинг пише наистина интелектуална музика, работи деликатно и с финес, а текстовете му са изпълнени с дълбок смисъл.


Свързани новини



flash