Вбесени фенове на Мадона плюят БГ и Румъния

Почитатели на Мадона позеленяха от яд, след като поп легендата съобщи, че отменя участието си в Австралия. Потребители на Туитър дори използваха мрежата, за да излеят гнева си по адрес на Румъния и България, които домакинстваха неин концерт преди години.

"Предполагам, че Мадона е твърде заета да рекламира неуспешните си сингли в големите музикални пазари като Румъния и България, вместо да дойде в Австралия", написа Майк Уос, чиято публикация бе споделена от стотици потребители.

"Мадона наистина трябва да дойде в Австралия...", заяви друг разочарован фен.

"За съжаление, няма да случи по време на това турне. Но тя ще бъде благодарна, ако австралийските й фенове дойдат на останалите й шоута", отбеляза мениджърът на звездата Гай Осиъри.

Въпреки това, вълната от гневни съобщения в Туитър не секна нито за миг.

Арън Мос продължи: "Феновете на Мадона из цяла Австралия, в това число и самият аз, сме изключително тъжни. Тя не е идвала тук, откакто съм жив".

"Австралийското турне на Мадона, които трябваше да се състои през 2013, бе отменено официално. Няма да ни дойде на гости. Отново. Предпочете да отиде другаде", допълни журналистът Камерън Адамс.


Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash