Търси в сайта...

Кейт Мос е звездата в новия клип на Джордж Майкъл

Джордж Майкъл и преди е демонстрирал афинитет към супермоделите във видеоклиповете си. Мнозина помнят Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста, Тайра Бенкс, Синди Крауфорд и Кристи Търлингтън във видеото му Freedom от 1990 г. 

Сега певецът се завръща отново на екран с друга звезда - изкусителната британка Кейт Мос, която е едно от главните действащи лица в новия му клип към песента White Light, който се появи онлайн, пише Дневник

Това е първият нов материал от певеца от 2004 г. насам, като песента ще бъде пусната в продажба официално на 12 август.  Видеото прави връзка с едно от скорошните тежки преживявания на Джордж Майкъл, който през 2011 г. се бори с тежка форма на пневмония, писаха редица медии. 
 

Модните издания пък коментират облеклото на Кейт Мос, която се появява в "рок'ен'рол ансамбъл", както "Вог" го определя, и кожено палто с кремави и сиви нюанси. 

Преди броени дни Майкъл даде серия от кодирани сигнали в "Туитър" профила си по повод новото си видео, като намекна, че в него "определен супермодел" спасява живота му. Той се пошегува, че са заснели два финала - един с маньовъра на Хаймлих и един със сърдечен масаж и дишане уста в уста. 

Мос, която неотдавна бе обявена за новото рекламно лице на модната марка "Манго", не за пръв път поема главна роля в музикален видеоклип. Британката се е снимала и във видеа на "Праймъл Скрийм", Елтън Джон и "Уайт Страйпс", като през 2011 г. сподели пред британския "Телеграф", че с удоволствие е щяла да участва и в легендарното Freedom на Джордж Майкъл. "Просто го пропуснах", казва тя.


Свързани новини



flash