Търси в сайта...

Loreen представи видеото към “Euphoria”

Победителката в тазгодишното издание на конкурса Евровизия  Loreen вече е готова да разкрие видеото към тоталния си хит, завлaдял цяла Европа, песента “Euphoria”. С продадени над половин милиона копия от парчето,номер 1 хитът в много страни в Европа продължава да набира скорост в европейските чартове и радио станции.

Дългоочакваният клип към "Euphoria"е дело на 4 пъти номинирания за Grammy шведски режисьор MarcusSöderlund. Заснет в земята на троловете – потайните горски области извън Стокхолм, целта на видеото е да улови “магическите сили във всеки един от нас”.

С договор към WarnerMusicШвеция, Loreenбеше тоталният фаворит в тазгодишното състезание Евровизия, което се състоя в Баку, Азербайджан и беше гледано в цял свят от над 120 милиона души.Loreen разби останалите конкуренти с огромната преднина от 113 точки, като за певицата са дали своя вот хора от 40 от общо 41 страни,  които имаха право да гласуват за нея.

“Усещането е нереално”, казва тя малко след победата. “Не съм човек, който си пада много по купоните, но тази вечер определено ще се забавлявам! Работихме толкова упорито за този конкурс”.
 

Издадена  от всички  водещи магазини за дигитален даунлоуд, Euphoriaе достъпна за сваляне самостоятелно, а също и в комбинация с инструменталната версия, както и нейни ремикси от Carli, 7thHeavenи WaWa.

В момента Loreenработи върху предстоящия си дългосвирещ албум. Отраснала в провинцията извън Стокхолм в семейство с мароканско-берберски корени, музикалните вдъхновения на Loreenсе крият в музиката на Björkи на австралийската изпълнителка LisaGerrard.


Свързани новини

Loreen - “Paper Light (Higher)”

09.03.2015

Лео Ди Каприо плати $ 200 000 за среща

15.01.2013

Номинираните за Brit Awards 2013

11.01.2013

Katy Perry и „Игрите на глада” са ...

10.01.2013

Новият албум на M.I.A. бил отложен...

08.01.2013


flash