Испания:Тичайте в София за Лейди Гага

"Отидете на концерта на Лейди Гага в България!", зове испанският сайт Lavozdigital, пише Стандарт

И всичко това при факта, че лудата американска звезда е насрочила шоу и при тях, в Барселона, на 6 октомври. Само че се оказва, че на иберийците им е много по-изгодно да дойдат до София. Именно това е и основният довод на медията да направи мощна реклама на събитието у нас. 

Гага ще излезе на ексцентричната си сцена замък на националния стадион "Васил Левски" на 17 август. "Това е първият концерт от европейската част на турнето и обещава да е зрелищен след успеха на концертите в Азия и Океания", пишат испанците. "И в никакъв случай не пропускайте да отидете на шопинг по столичния булевард "Витоша", допълва медията.

Освен че са си направили труда да разгадаят софийските потайности и да насочат максимално много хора към България в средата на август, Lavozdigital допълват, че тук е и много евтино. "Полетите до България са редовни и заедно с нощувката в петзвезден хотел ще ви излезе около 300 евро", пишат те. Разбира се, не са пропуснали да споменат и цените на билетите за концерта на Гага в София, които са доста приемливи за нас, а за тях - направо евтини. Организаторите пуснаха промоционални пропуски по 70 лв. за седящи места точно срещу сцената.


Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Гага спала с асистентката си

04.02.2013

Лейди Гага ще пее интимно на Обама

20.01.2013


flash