Gym Class Heroes правят заявка за олимпийско злато в “The Fighter”

Oлимпийските игри, които ще се проведат в Лондон тази година, без съмнение са едно от най-вълнуващите и очаквани събития през 2012, но пътят на атлета до там не е никак лек.

В новото си видео към “The Fighter”, новият сингъл на Gym Class Heroes от албума “The Papercut Chronicles II” с участието на Ryan Tedder, групата ни прави свидетели на физическата и емоционалната борба, през която трябва да премине един състезател, вперил поглед към върха. И в допълнение към това, музикантите предсказват бъдеща слава на 19-годишния атлет John Orozco, докато тренира за игрите.

Във вдъхновяващия видео клип Gym Class Heroes изпълняват парчето вътре в гимнастическия салон, където наблюдаваме усилената подготовка на родения в Бронкс с пуерторикански корени атлет за Олимпийските игри – подготовка, започнала още от началото на живота му. Клипът предлага професионално заснети кадри от тренировките на Orozco, съчетани с домашно направено видео, показващо как невероятният гимнастик усъвършенства таланта си още от ранна детска възраст. Дали предсказанията за злато на John Orozco ще се сбъднат, ще разберем в разгара на лятото, а дотогава ни остава да се насладим на великолепното, енергично и надъхващо изпълнение на Gym Class Heroes и Ryan Tedder.
 

“The Fighter”е третият сингъл, който Gym Class Heroes представят на феновете от своя актуален албум "The Papercut Chronicles II". Освен като гост вокал, Ryan Tedder – фронтмен, опитен текстописец и продуцент на групата OneRepublic – участва още в написването и продуцирането на песента.

Албумът на Gym Class Heroes“The Papercut Chronicles II", е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


Свързани новини

Лео Ди Каприо плати $ 200 000 за среща

15.01.2013

Номинираните за Brit Awards 2013

11.01.2013

Katy Perry и „Игрите на глада” са ...

10.01.2013

Новият албум на M.I.A. бил отложен...

08.01.2013

Пребиха Наоми Кембъл в Париж

04.01.2013


flash