Лейди Гага е в траур

Лейди Гага е в траур, откакто се раздели с приятеля си Тейлър Кини.

26-годишната певица, която започна връзка с актьора от "Дневниците на вампира", след като двамата се запознаха на снимачната площадка на видеоклипа към песента й "You and I" миналата година, решила да си почине от връзката си с Тейлър, защото няма да може да бъде с него по време на световното си турне "Born This Way Ball", включващо 110 концерта. Изпълнителката обясни, че за нея кариерата е преди любовта. Освен това тя призна, че все още не е намерила принца на бял кон, който да има власт да я откъсне от почитателите й.
Наскоро фотографи снимаха траурната черна рокля, с която звездата била облечена. Гага разкрила, че докато е разделена с Кини няма да носи скандално цветни си дрехи.

Певицата изглеждала абсурдно и нетипично за нейния стил, в който сме свикнали да я виждаме – черна рокля, високи черни токчета и кръгли черни очила. Визията била доста обикновена, а някои я коментираха с това, че звездата си почива от екстравагантните костюми и прически, за да може по време на концертите си да даде воля на шантавия си вкус.


Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Гага спала с асистентката си

04.02.2013

Лейди Гага ще пее интимно на Обама

20.01.2013


flash