Създателите на холограмата на 2Pac обмислят дует на Елвис Пресли с Джъстин Бийбър

Създателите на холограмата на покойния рапър Тупак Шакур (2Pac), която направи фурор на американския фестивал "Коачела", смятат да продължат и разширят дейността си.

Санж Сурати, управител на компанията Music Technology, казва пред сп. "Ню мюзикъл експрес", че сред бъдещите им идеи е и холограма на Елвис Пресли, която да направи дует с поп звездата Джъстин Бийбър, пише dnevnik.bg

"Ставаме свидетели на една историческа и вълнуваща инициатива и би било чудесно, ако можем да я реализираме не само в Европа, но и в целия свят", казва още Сурати.
 
В плановете им за "съживяване" на вече покойни звезди попадат още Джими Хендрикс, Кърт Кобейн, Уитни Хюстън и Майкъл Джексън. Джаки Джексън, един от братята на Краля на попа, каза в скорошно интервю за в. "Сън", че би било чудесно, ако по този начин Майкъл Джексън и The Jackson 5 направят "съвместно" турне.
 
Въпреки слуховете, че и образът на Тупак Шакур също може да бъде представен на цялостно турне, д-р Дре, който също участва на фестивала, каза, че изненадата е била планирана единствено за тогавашното събитие и няма планове за следващи появи.

Свързани новини

Джъстин Бийбър пусна модна линия

31.01.2019

Justin Bieber пуска новия албум на 13.11

04.09.2015

Justin Bieber праща послание на Selena

02.09.2015

Джъстин Бийбър се напушил здраво

13.09.2013

Тейлър Суифт, Бийбър и Риана в Гинес

09.09.2013


flash