Kat Graham от "Дневниците на вампира" с дебютен сингъл "Put Your Graffiti On Me"

Кат Греъм от "Дневниците на вампира" и най-новото попълнение в каталога на A&M/Octone Records, вече може да се похвали със собствен сингъл.

"Put Your Graffiti On Me" е продуциран от австралийското дуо "Twice as Nice" (50 Cent, Pete Wentz) и перфектно описва завладяващото звучене на Кат - смесица между ритмичен хит поп и свежи бийтове.

"Исках навлизането ми в музиката да е внушително, дори малко брутално ... мисля, че определено успяхме да го постигнем", доволна е Кат. "Песента ме представя изключително точно като изпълнител и е вълнуващо да я споделя с феновете си."
 


 


Кат Греъм е добре позната от ролята си на Бони Бенет в хитовия сериал "Дневниците на вампира", но това не е първото участие на шоколадовата чаровница в успешна продукция. Още на 15-годишна възраст Кат е избрана за бекграунд танцьорка за Lil 'Bow Wow. Следват ангажименти за Missy Elliott, Pharrell и Джейми Фокс, а междувременно тийн звездата се дипломира като звукозаписен инженер. Наскоро Кат се завърна от световно турне с The Black Eyed Peas и участва в соловите записи на Will.I.Am "Songs About Girls" - "I Got It From My Mama" и  "The Donque Song" feat. Snoop Dogg. Чаровницата се снима във филма "Отново на 17" със Зак Ефрон и Матю Пери, и в "Съквартирантката" рамо до рамо с Leighton Meester.


 


Свързани новини



flash