Столичен денс клуб на 12 място в световна класация

Yalta Club се изкачи на 12-то място в престижната класация на DJ Mag Top 100 clubs и е единственият български клуб, който присъства в нея - виж на www.djmag.com/top100clubs/.

Така за четвърта поредна година Yalta Club се нареди сред най-добрите клубове на планетата, като подобри със седем позиции миналогодишния си резултат.

Това е поредното световно признание за клуба, след като през последните няколко години Yalta и организираният от клуба фестивал за електронна музика Solar получиха овациите на най-големите светила на електронната музикална сцена. Четирикратният носител на титлата за "Най-добър диджей на планетата” Armin van Buuren обяви гостуването си на Solar за най-доброто събитие за 2010, а тази година включи кадри от миналогодишното издание на фестивала в най-новото си видео Orion (http://www.youtube.com/watch?v=BNi4CKhWR8w).

Sandy Rivera засне три свои клипа в столичния клуб, а Mark Knight посвети парчето Yalta Groove на клубa и българската публика. Това са само малка част от постиженията на Yalta, които утвърдиха България сред най-горещите и актуални парти точки на света.

В знак на благодарност за подкрепата на феновете и приятелите си, Yalta ще организира великденско парти. На 13-ти април зала "Арена Армеец” ще е домакин на великденското издание на най-добрия фестивал за електронна музика у нас - Solar Easter, който ще събере за първи път на една сцена грандовете на световната електронна сцена Marco Carоla и Victor Calderone. Билети за партито са пуснати в мрежата еventim.bg и ticketstream.bg.



flash