Мадона жъне успехи с MDNA

Британските критици реагираха положително на новия албум MDNA на Мадона, след като бяха поканени в студиото "Аби роуд" в Лондон да го чуят.

Албумът показва на младите звезди, че Мадона още е "сила, с която трябва да се съобразяват", както се изрази Дийн Пайпър от "Дейли мирър". Албумът MDNA ще излезе в продажба на 26 март. По него 53-годишната певица отново е работила с британския продуцент Уилям Орбит, на когото дължи повторния възход в кариерата си, дошъл с "Ray of Light" през 1998 г.
 
Нийл Маккормик от в. "Дейли телеграф" похвали Мадона за "балансирането на изисквания за това, което се харесва по радиото и на дансинга". Той обаче отбеляза, че макар и някои от песните да са завръщане към високите точки от кариерата й, текстовете често "изглеждат, сякаш са добавени след това".
 
Музикалният блог на в. "Гардиън" даде отзиви за всички песни и описа албума като "предшестван от слаби сингли, но съдържащ брилянтни щури моменти". Той предупреждава феновете да са готови за "ужасен френски акцент, изумителна буря от поп и вълнуващи балади". За "най-слаб момент" в албума определя песента "Some Girls".
 
Критикът на в. "Дейли мирър" Дийн Пайпър определя албума като по-добър от предишните. Мадона изпълни новата си песен "Give Me All Your Luvin'" на полувремето на финала за  Супербоул. Изпълнението обаче беше засенчено от неприличен жест на рапърката M.I.A.

Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash