Забраниха на Боби Браун да присъства на погребението на Уитни

Бившият съпруг на Хюстън Боби Браун получи забрана да присъства на погребението й, съобщават американски медии.

Певицата ще бъде погребана в Ню Джърси в събота и според запознати източници семейството на Хюстън не иска бившия й съпруг да присъства. Погребението на покойната звезда ще се състои в Прюденшъл Сентър в Нюарк, побиращ 18 000 души, а за днес е планирано бдение.

Междувременно стана ясно, че  погребението на поп звездата Уитни Хюстън  ще бъде предавано пряко.

"Човек с камера ще получи разрешение да снима в църквата и материалът ще бъде предаван пряко в медиите и в интернет", уточни собственичката на погребалното бюро "Уигъм" Каролин Уигъм. Тя уточни, че около баптистката църква "Нова надежда" ще бъдат монтирани огромни екрани, където онези, които не са се събрали вътре, ще могат да следят церемонията. Самата църква може да побере 1 500 души.

Там Уитни Хюстън е започнала да пее като дете в хора, а на 11-годишна възраст е изпълнявала вече соло. По-рано началникът на полицията на Нюарк Самюъл Де Марио, цитиран в местен вестник, изключи възможността за инсталиране на такива екрани. Той уточни, че достъпът до улиците, водещи към църквата, ще бъде затворен още от 07.00 часа сутринта. Церемонията е предвидена за 12.00 часа местно време и не е отворена за публика.

Уитни Хюстън е родена в Нюарк. Тя започва да пее в хора и да свири на пиано в баптистката църква "Ню Хоуп". Погребението на певицата се организира от погребалния дом Уигман, който организира и погребението на баща й през 2003 г. Уитни беше открита мъртва в събота във ваната на хотелската си стая в Бевърли Хилс


Свързани новини

Уитни Хюстън погребана до баща си

20.02.2012

Пускат допълнителни албуми на Уитни

13.02.2012

Уитни наистина е починала във ваната

13.02.2012


flash