Търси в сайта...

Погребват Уитни Хюстън в родния й Нюарк

Уитни Хюстън ще бъде погребана на 17 февруари в щата Ню Джърси. Тялото й бе пренесено със самолет от Лос Анжелис до родния й град Нюарк.

Според информация на „Асошиейтед прес", роднините на попизпълнителката са помолили прощалната церемония да се състои на арената на спортния комплекс Prudential Center, който побира 18 000 души.

Припомняме, Уитни Хюстън почина през нощта срещу 12 февруари. Тялото й беше намерено от нейната леля Мери Джоунс в стая в хотел Beverly Hilton в Лос Анжелис.

Мери Джоунс е подготвяла вечерна рокля за Уитни и я е очаквала да излезе от банята. Тя се е забавила твърде дълго, затова леля й е влязла в банята. Тя първа е извадила певицата от ваната и е  опитала да й окаже първа помощ.

Официалната причина за смъртта на Уитни Хюстън  все още не е огласена. Полицията и следователите са взели това решение тъй като вече е направен оглед и са взети проби за всички необходими за установяване причината за смъртта токсикологични анализи, потвърди лейтенант Джо Бейл от отдела за разследване на случаи на насилствена или внезапна смърт. Полицията официално потвърди и факта, че Уитни е намерена в безсъзнание във ваната стаята си в хотел.

От ваната тя е била извадена от хора от нейното обкръжение, които веднага са повикали охраната на хотела, уточняват от полицията в Бевърли Хилс. Ед Уинтър – главен съдебен лекар на Лос Анджелис, даде кратка пресконференция, на която разкри броени неща за смъртта на звездата. Той съобщи, че медиците не са открили видими следи от травми и не пожела да коментира слуховете, че Уитни е употребявала наркотици и алкохол.

"Няма да коментирам лекарствата, на които се натъкнахме", категоричен бе той. "Казвам само, че тя наистина е била намерена във ваната. Вярвам, че някой я е извадил от нея и спешните екипи са й извършили кардиопулмонална реанимация", завърши Уинтър.

Свързани новини

Уитни не се е удавила, а се е отровила

14.02.2012


flash