Мадона: Сбъдната мечта е да пея на Супер Боул

Да пее на шоуто между полувремената на Супер Боул в неделя е сбъдната мечта за поп звездата Мадона, заяви самата тя дни преди изпълнението.

Миналата година Супер Боул привлече 111 милиона американски зрители пред екраните - рекорд за тв излъчване в САЩ.

"Мечта е да пея на полувремето на Супербоул", сподели родената в Мичиган звезда. "Пея над 25 години, но никога не съм работила толкова здраво и детайлно, дори откачено, колкото за това шоу... опитвам се да го направя по възможно най-грандиозния начин", добави тя. Попитана дали е усетила напрежението от голямата публика, пялата на десетки стадиони по света певица заяви просто: "Да, усетих го". Мадона добави, че ще изпее "три стари песни" и новия си сингъл "Give Me All Your Luvin" по време на шоуто в Индианаполис.

Шоуто на почивката в Супер Боул привлича доста музикални звезди. Пол Маккартни, Ролинг Стоунс, U2, Принс, Брус Спрингстийн и Джанет Джексън се изявяваха в него в последните години. Изпълнението на Джексън през 2004 година бе най-скандално. Тогава Джъстин Тимбърлейк, който пееше заедно с нея, дръпна костюма й, излагайки едната й гърда пред милиони тв зрители. Мадона увери, че няма да прави нещо такова.

Днес Мадона ще пусне официално песента си "Give Me All Your Luvin''


Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash