Елтън Джон е бесен на Мадона, защото му отмъкнала наградата

Присъждането на наградите "Златен глобус" предизвика спор между кандидати, които почти нямат нищо общо с киното. Мадона и Елтън Джон започнаха гала вечерта, кръстосвайки декларации затова кой заслужава наградата за най-добра оригинална песен.

Накрая я отнесе певицата от Мичиган, а двамата се скараха в социалните мрежи. Малко след като кралицата на попа получи наградата за темата "Masterpiece", интимният приятел на Джон, канадският режисьор Дейвид Фърниш я нападна във Фейсбук, твърдейки, че речта й при награждаването била "срамна и нарцистична", но не призна, че Джон при съобщаването на новината е бил направо бесен. "Това, че Мадона спечели за най-добра оригинална песен показва, че тези награди имат много малко общо със заслугите", добавя Фърниш.

Мадона се опитала да успокои съперника си, написвайки, че сигурно следващия път той ще спечели заслужено награда. Певицата е заявила, че не е имала намерение да композира песен за филма "W.E", чийто режисьор и сценарист е самата тя. "Исках да призова вниманието върху кинематографическата си работа и нямах намерение да композирам песен. Накрая тя се появи по магически начин и като по чудо, почти без усилие", добавя Мадона


Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash