Оригиналният формат на Sugababes записва албум

Триото, включващо Кийша Бюканън, Мутя Буена и Сиобхан Донахи, се срещна отново миналата година и реши да започне работа по нов музикален материал

Трите певици, които през 1998 г. основаха групата Sugababes, се събират отново, за да запишат съвместно парче.

Триото, включващо Кийша Бюканън, Мутя Буена и Сиобхан Донахи, се срещна отново миналата година и реши да започне работа по нов музикален материал.

"Кийша работи по няколко вълнуващи нови и стари проекта. Тя е на крачка пред завършването на дългоочаквания ѝ самостоятелен албум и вярва, че феновете ѝ ще бъдат много развълнувани да го чуят", обяснява говорител на Бюканън. Към момента е ясно, че групата има планове да работи със създателите на хитове на Girls Aloud – Xenomania, както и с Professor Green.

Въпреки че се прославиха под името Sugababes, момичетата мислят да не се подвизават повече по този начин, а да измислят ново име на групата си. Освен това трябва да подпишат договор с някоя звукозаписна компания, но информацията по въпроса не е официална. Съществуват слухове, че момичетата преговарят с три лейбъла.

Миналото лято Буена спечели правата да използва името Sugababes. Междувременно настоящите членки на групата потвърдиха, че не се разделят, но не са се концентрирали върху новата си музика.


Свързани новини



flash