Playboy с Линдзи Лоън на корицата чупи рекорди в САЩ

Голата фотосесия на скандалната актриса Линдзи Лоън за двойния януарски и февруарски брой на списание Playboy в САЩ е помогнала на мъжкото издание да счупи рекорди от продажби, твърди основателят на списанието Хю Хефнър в свое съобщение в Twitter от неделя, 18 декември.

След проверка на CNN.com в Лос Анджелис, Чикаго, Ню Йорк и Атланта в събота става ясно, че досега само един реп е продал абсолютно всички налични бройки от изданието, както и че той очаква ново зареждане още в понеделник, 19 декември.
 
Според слуховете, които се разпространяват в медиите, 25-годишната Лоън е получила близо 1 млн. долара, за да позира голa във фотосесия, която напомня голите снимки на Мерилин Монро от дебютния брой на Playboy през 1953 г.
 
За разлика от Лоън Монро получава само 50 долара за фотосесията, направена през 1949 г., но използвана от Хефнър по-късно, когато актрисата става звезда.
 
От списанието са отказали да дадат конкретни цифри, но са потвърдили, че изданието се продава доста добре.
 
Участието в Playboy бе рядка възможност за Лоън да направи пари, след като актьорската й кариера пропадна през последните години поради честите й появи в съда, проточилия се престой в център за лечение на зависимост от наркотици, както и няколко посещения на затвора.
 
Проблемите й със закона са по повод на две обвинения за шофиране в нетрезво състояние през 2007 г., обвинение в кражба на огърлица през 2011, както и няколко нарушение на изпитателни.
 
dnevnik.bg

Свързани новини

Линдзи Лоън отново пред съда

31.01.2013

Линдзи Лоън работела като компаньонка

17.01.2013

Лоън и съда

16.01.2013

Линдзи Лоън била неблагодарница

13.12.2012

Линдзи Лоън търси истинската любов

15.11.2012


flash