Бийбър запали коледните светлини в Лондон с хеликоптер

Манията по Джъстин Бийбър се разрази от западния до източния край на Лондон вчера, защото тийнейджърския идол запали коледните светлини в двата най-големи мола в британската столица.

Хиляди млади фенове, предимно момичета, чакаха часове 17-годишния певец да се появи първо в търговския център Уестфийлд в Западен Лондон, а след няколко часа в новия мол Уестфийлд Стратфорд близо до Олимпийския парк в източната част на града.
 
 
Бийбър измина 18-те километра между двата мола с хеликоптер.  Певецът, който спечели два награди на MTV предишната вечер в Белфаст, каза на феновете, че в Лондон най-много му харесват "всички момичета". Той използва възможността още веднъж да благодари на всички, които го подкрепят в скандала с делото за бащинство срещу него.
 
"Харесва ми, когато има и зрънце сол. Невероятно е, моите фенове са изумителни и не бих искал да е по друг начин" - каза той. Това сякаш беше продължение на изказването на Бийбър от предишната вечер, когато похвали почитателите си, че са останали с него въпреки проблемите и "многото боклук в интернет".  Говорителят на певеца Матю Хилцик по-късно каза, че той ще се подложи на тест за бащинство, когато се върне в САЩ, както и че ще заведе дело срещу жената, която го съди за бащинство.


Свързани новини

Джъстин Бийбър пусна модна линия

31.01.2019

Justin Bieber пуска новия албум на 13.11

04.09.2015

Justin Bieber праща послание на Selena

02.09.2015

Джъстин Бийбър се напушил здраво

13.09.2013

Тейлър Суифт, Бийбър и Риана в Гинес

09.09.2013


flash