Търси в сайта...

Последното съобщение на Ейми преди да почине

След като бяха открити два неиздадени диска на британската соул певица Amy Winehouse, които се очакват да излязат на 5 декември в Лондон, появиха се и нови данни за смъртта на певицата. Преди да почине младата жена е изпратила последно съобщение до близките си.

Няколко месеца след смъртта й, все още продължава да се говори за Ейми Уайнхаус. 27-годишната певица бе открита мъртва в дома й в Лондон на 23 юли, като остави зад себе си милиони неутешими почитатели. След като стана ясно, че певицата, преди да почине се е доверила на своя лекар, списание Voici представи част от информацията.

В нощта на 22 срещу 23 юли певицата е изпратила последно съобщение до един от близките си приятели, в което е било написано: "За теб винаги ще съм тук. А ти?" Няколко часа по-късно един от бодигардовете на Ейми, обезпокоен, че все още не е станала, отива в стаята и открива в леглото безжизненото й тяло.

Според първоначалната информация, това съобщение е било предназначено за Кристиан Мар, един от приятелите й, когото не е виждала от месец и половина. Той пък сподели пред "Пари Мач", че е прекарал последните месеци със звездата. "Заедно на канапето й гледахме Scarface. Ейми искаше да купи алкохол, аз я убедих да вземе чай вместо алкохол. Заспахме. Бях щастлив, че е тръгнала по добрия път".


Свързани новини

Излиза нов албум на Ейми Уайнхаус

12.11.2012

Бившият мъж на Ейми Уайнхаус е в кома

09.08.2012

Гага може да играе Уайнхаус срещу 10 млн

26.07.2012

Година от смъртта на Ейми Уайнхаус

23.07.2012

Излиза книга за Ейми Уайнхаус

26.06.2012


flash