Линдзи първо гола - после в затвора

Госпожица Лоън отива в затвора за 30 дни, нареди съдия Стефани Сотнър от Върховния съд в Лос Анджелис на вчерашното заседание. Актрисата е наказана за това, че е нарушила пробацията си като не е спазила нареждането на съда за изпълнение на обществено полезен труд. С една дума - трябвало да поработи в женски център, но я домързяло и пропуснала цели 9 дни.

Съдийката не беше много зла и позволи изпълнението на писъдата да започне от понеделник - 7 ноември. Отлагането не е заради красивите очи на актрисата, а заради договора й с Playboy, който не трябвада се нарушава.

Миналата седмица ЛиЛо подписа договор за 1 млн. долара, за да се съблече за списанието. Снимките са планирани за тази седмица и Линдзи ще може да ги завърши преди да влезе зад решетките.

Ако тя изпълни и другите нареждания на съда - като доброволния труд в моргата и посещения при психотерапевт - ще избегне допълнителни 270 часа в затвора.

Работата й в моргата обаче не потръгнала, както трябва. Първият ден (в понеделник) тя закъсняла с 40 минути. После цял ден се скътавала. Нямало прогрес и през следващите два дни.

Съдийката ще решава какво ще прави с този проблем през декември. Линдзи ще се явява на отчет пред нея още четири месеца.

Това ще бъде третият път, в който ЛиЛо влиза в затвора. Тя е лежала там два пъти през 2007 г. за каране в нетрезво състояние. През лятото на 2011 г. беше 35 дни под домашен арест.



flash