Търси в сайта...

Лейди Гага посети сираци в Индия

Американската супер звезда Лейди Гага посети сираци при пътуването си в Индия, тъй като искала да се запознае с положението им преди да създаде собствена фондация за бедни деца, съобщават британски медии.


Певицата беше в Делхи през уикенда, за да пее преди първото състезание от Формула 1 в страната и решила да отдели малко време, за да посети сираци в един от домовете в града. Гага свирила за децата и разкрила желанието си да създаде собствена благотворителна фондация в страната, съобщава британският в. "Сън".

"Гага би искала един ден да създаде фондация на свое име, която да помага на деца и сега, когато кариерата й наистина се развива главоломно, тя смята, че е настъпил подходящият момент да направи нещо. Тя не е от звездите, които просто пилеят пари за разни неща. Иска да проучи добре нещата и да направи нещо огромно. Знае, че това ще изисква огромна работа, но иска да започне да помага на някои сиропиталища, които вече съществуват и да посвети част от времето и парите си, за да им помогне"


Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Гага спала с асистентката си

04.02.2013

Лейди Гага ще пее интимно на Обама

20.01.2013


flash