Селена Гомес ще е водеща на наградите на МТВ

Легендарната рок група "Куин" ще бъде отличена с приза"Глобална икона" на церемонията по връчването на европейските музикални награди на MTV следващия месец.

Китаристът Брайън Мей и барабанистът Роджър Тейлър ще свирят на церемонията в Белфаст на 6 ноември. "Поласкани сме, че сме отличени с наградата "Глобалнаикона", заяви Мей. Ще дадем всичко от себе си, за да докажем, че я заслужаваме."

Оригиналният състав на бандата включваше също вокалиста Фреди Меркюри, който вече не е между живите, и басиста Джон Дийкън, който не се очаква да присъства на церемонията, защото се оттегли от света на музика. "През последните 4 десетилетия "Куин" безспорно имаше огромно влияние върху поп музиката, оповестиха организаторите.Групата е почитана от няколко поколения фенове и музиканти вцелия свят."

Селена Гомес ще е водеща на церемонията, на която бепотвърдено, че ще пеят Лейди Гага и Бруно Марс.  Лейди Гага, която миналата година спечели 5 европейски музикални награди на MTV, сега е с най-много номинации - 6, за отличията. Кейти Пери и Бруно Марс са с по 4 номинации,  докато Адел, Джъстин Бийбър и "30 секъндс ту Марс" са с по 3

Вижте как Селена празнува, че ще бъде домакин на MTV EMAs 2011


Свързани новини

Justin Bieber праща послание на Selena

02.09.2015

Селена излиза с Джош Хътчерсън?

17.01.2013

Джъстин и Селена отново заедно

07.01.2013

Пери утешава Селена Гомес

29.11.2012

Нов албум на Селена Гомес през март

15.11.2012


flash