Новият алмум на Джако се казва "Безсмъртен"

Нов посмъртен албум на Майкъл Джексън със заглавие Immortal („Безсмъртен“) ще бъде издаден през ноември, съобщи „Ройтерс“, позовавайки се на съобщение на звукозаписния лейбъл „Епик Рекърдс“.

Това се случва малко повече от седмица след началото на делото срещу д-р Конрад Мъри, в която обвинението излага своите факти срещу кардиолога, обвинен в непредумишлено убийство.

Албумът ще съдържа нова версия на песента на Jackson 5 – ABC, миксирани сингли, покорили класациите, и хор, записан за парчето They Don’t Really Care About Us. Immortal ще бъде достъпен като единичен албум с 15 парчета, както и като луксозен двоен диск с 22 песни и ще бъде на пазара от 21 ноември.

Immortal ще бъде и саундтракът на спектакъла на Cirque du Soleil, който съчетава музика и цирково изкуство, посветено на музиката и живота на Майкъл Джексън – Michael Jackson The Immortal World Tour. Премиерата на спектакъла бе тази неделя, 2 октомври, в Монреал и на нея присъства почти цялото семейство на Джексън. През следващите 10 месеца турнето ще обиколи Северна Америка.

дневник.бг



flash