Търси в сайта...

Koи са мъжете на годината на GQ?

Рокаджиите от Ю Ту, Кийт Ричардс от "Ролинг стоунс" и актьорът Брадли Купър са сред тазгодишните носители на отличията "Мъж на годината" на сп. Джи Кю. Наградите се присъждат на най-влиятелните мъже в обществения живот.

Ю Ту бяха обявени за Група на годината. Ирландските рокаджии  бяха почетени, след като през това лято завършиха най-печелившото турне на всички времена и бяха хедлайнери в Гластънбъри - първото им фестивално участие като група от 25 години.

На церемонията в Кралската опера в Лондон Кийт Ричардс от "Ролинг стоунс" бе отличен с приза за Писател на годината, присъден му за автобиографичната му книга "Живот". Наградата му бе връчена от актьора Джони Деп.

Актьорът Брадли Купър бе удостоен с международния приз Мъж на годината, а рапърът Тайни Темпа получи наградата за Самостоятелен изпълнител на годината. Наградата за Музикант на годината бе присъдена на актьора Хю Лори, който през тази година  издаде дебютния си албум.

"Дюран Дюран" получиха приз за цялостно творчество. Фотографът Марио Тестино бе отличен с награда "Вдъхновение". Единствената почетена дама бе холандската манекенка Лара Стоун, която бе обявена за Жена на годината.

Сред останалите носители на призове Мъж на годината на сп.GQ са Джордж Озбърн /Политик на годината/, Бенедикт Къмбърбач /Актьор на годината/, Томи Хилфигер /Дизайнер на годината/, Брайън Кокс /Телевизионна личност на годината/, Роб Брайдън /Комик на годината/, Хестън Блументал /Кулинар на годината/.



flash