Търси в сайта...

Ким Кардашиян се омъжи

Риалити звездата и светска лъвица Ким Кардашиян се омъжи за баскетболиста Крис Хъмфрис на пищна церемония, последвала бурно ухажване, предадоха световните информационни агенции.

30-годишната Кардашиян - една от най-добре платените звезди на реалити шоутата, и 26-годишният играч на "Ню джърси Нетс" Хъмфрис са разменили брачните си обети на церемония в частно имение в Монтесито, Южна Калифорния. Новината е съобщена от говорителка на реалити звездата за сп. "Пийпъл" и И!Телевижън.

Сп. "Пийпъл" е откупило изключителните права за отразяване на сватбата. Филм в две части, озаглавен "Приказната сватба на Ким", ще бъде излъчен по И!Телевижън през октомври.

Ким Кардашиян, която участва заедно с трите си сестри и майка си в шоуто "Keeping Up with the Kardashians", има връзка с Крис Хъмфрис от края на миналата година. Баскетболистът предложи брак на своята любима през май с впечатляващ пръстен с диамант. От тогава предстоящото светско събитие е неизменна тема в таблоидите.

Сред 440-те гости на сватбата са били звездата от "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория и Линдзи Лоън. Булката е носила рокля с дантели в цвят на слонова кост, създадена от дизайнерката Вера Уонг. По-рано беше съобщено, че Ким Кардашиян е поискала торта, подобна на тази за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън през април.

Младоженката е една от най-добре платените реалити звезди в САЩ. Печалбата й за 2010 г. се изчислява на 6 милиона долара. Приходите на Ким Кардашиян са от семейното реалити шоу и две свързани с него продукции, и от собствени линии облекло, парфюм, бижута, козметични продукти.

За Кардашиян това е втори брак, а за Хъмфрис - първи. Ким се омъжи за музикалния продуцент Деймън Томас през 2000 г. и четири години по-късно се разведе с него. Ким Кардашиян е дъщеря на покойния адвокат Робърт Кардашиян. Той е сред защитниците на футболната звезда О Джей Симпсън, който сензационно беше оправдан в процес за убийство през 1995 г.

actualno.com



flash