Щурите харчове на звездите

Известните и богатите в Холивуд обичат да харчат парите си и да показват начина си на живот, който могат да си позволят благодарение на богатството си. Ето и малка част от странните покупки на богатите и известните, за които информира порталът newsoxy.com.

Лейди Гага си купува машина за 50 000 долара, която засича присъствие на духове
. Очевидно ексцентричната поп звезда вярва безрезервно, че духовете съществуват. Нещо повече, тя мисли, че са около нея и я застрашават.

Боно купува самолетен билет за 1700 долара за шапката си. През 2005 певецът от U2 решава, че непреодолимо се нуждае от шапката си и решава да я пренесе от Лондон до Италия с билет за първокласно пътуване със самолет.

Ким Бейсинджър харчи 20 милиона долара, за да си купи град. През 1989 Бейсинджър купува град Браселтон, Джорджия за 20 милиона долара. Нейната цел е да превърне селището в място за кино студиа. Идеята обаче никога не се реализира и Ким е принудена да продаде града. Като се има предвид покупката й, не е и изненадващо, че Бейсинджър беше принудена да обяви банкрута си.

Кение Уест има диамантени зъби. В шоу програма Уест информира света за диамантените и златните си зъбни импланти. Когато е попитан защо е направил това, той отговаря, че така му се струва по-готино, затова се е сдобил с подобен антураж.

Сури Круз, на 3 години, носи ултра скъпо портмоне. Повечето три-годишни деца обичат да си играят с празна картонена кутия. Майката на детето, Кети Холмс, й е купила портмоне за 850 долара.

През 1982 Стивън Спилбърг решава да отдели 60 000 долара за шейна, показана в Кан. Със сигурност шейната е част от кино историята, но има и много по-евтини и практични начини да влезеш и излезеш от кино студио.

actualno.com



flash